Afvalgrijper aanvragen


Velden met een * zijn verplicht.

Let op:

Het formulier kon niet verzonden worden. Los de volgende punten op en verstuur het formulier opnieuw.

Wat fijn dat ook jij meedoet met het opruimen van zwerfafval. Al ruim 2.100 Amersfoorters rapen zwerfafval en maken Amersfoort schoon. 

Aanvragen en ophalen

Vraag hier je afvalgrijper(s) aan en haal deze op wanneer je wilt. Waar dat kan, zie je zodra je dit aanvraagformulier hebt verstuurd. Je hoeft geen afspraak te maken en je hoeft niets mee te nemen. Je vindt de afhaalpunten ook als roze pinnen op www.amersfoortschoon.nl.

Meer afvalgrijpers nodig?

Omdat we aan zoveel mogelijk Amersfoorters een afvalgrijper willen uitlenen, kun je per huishouden maximaal 1 afvalgrijper voor een volwassene en 1 afvalgrijper voor een kind aanvragen. Wil je meerdere afvalgrijpers lenen voor een eenmalige opruimactie? Stuur ons een mail via gewoonschoon@amersfoort.nl.

Veel plezier alvast!

We zetten ook jouw zwerfafvalactie op de kaart. Dat motiveert anderen om ook op te ruimen. Waar ruim jij meestal op?

 

 

Hoe wil je dat we je op de kaart zetten? *

 

 

Ik wil een afvalgrijper voor

Je kunt hier maximaal 1 afvalgrijper voor een volwassene en 1 voor een kind aanvragen. Wil je meerdere afvalgrijpers lenen voor opruimactie? Stuur ons een mail via gewoonschoon@amersfoort.nl
 

NB: hieronder vragen we nogmaals je e-mailadres, dit is alleen voor de bevestiging en praktische informatie voor de afvalgrijper.Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...


Cookie-instellingen