Inspiratie voor duurzaam denken & doen

In Amersfoort maken we stappen naar een duurzamer leven. We pakken vaker de fiets, gaan zuiniger om met energie en op steeds meer daken zie je zonnepanelen. We zorgen voor minder afval en toveren stenen tuinen om tot groene oases. Dat is goed voor insecten en een stuk koeler in de zomer.

Amersfoort werkt aan een duurzame  groei van de stad. Jouw inbreng is daarbij belangrijk! Met dit platform willen we ervaringen uitwisselen en kennis delen om je te inspireren voor jouw volgende duurzame stap.


 

 

Nieuws

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Nieuws","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"4","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"192981"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"dateType":"digits","showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}