Laatste inloopspreekuur aardgasvrij op 1 mei

24-04-2024
267 keer bekeken

De inloopspreekuren aardgasvrij in Schothorst-Zuid stoppen. Op woensdag 1 mei is de laatste keer. Bewoners kunnen uiteraard hun vragen blijven stellen aan de gemeente.

'De inloopmomenten waren een succes. We hebben goede gesprekken gehad en veel vragen van bewoners kunnen beantwoorden. Inmiddels zien we dat er minder behoefte komt uit de wijk om langs te komen. Daarom stoppen we met de inloopmomenten. We gaan nu aan de slag met andere mogelijkheden voor bewoners om informatie te krijgen', vertelt Jesper Overeem. Hij is een van de medewerkers van team aardgasvrij van de gemeente. 

Laatste inloopmoment op 1 mei

De afgelopen maanden hebben rond de 150 bewoners hun vragen over een aardgasvrije wijk gesteld aan de medewerkers van de gemeente tijdens inloopmomenten op woensdagochtend en donderdagavond. Het laatste inloopmoment is op woensdag 1 mei vanaf 9.30 uur tot 11.30 uur. 

Vragen stellen kan nog steeds

Heb jij al voldoende informatie over een aardgasvrije toekomst in jouw huis? De gemeente denkt graag met je mee. Kijk op de webpagina aardgasvrij voor alle gestelde vragen en antwoorden. Online vragen stellen kan ook in het forum

Stel je liever persoonlijk een vraag aan de medewerkers van de gemeente? Mail dan naar samenduurzaam@amersfoort.nl of bel de gemeente op 14033. 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen