Makkelijk minder afval

Workshop fermenteren - voedsel bewaren (VOL)

13-05-2024 231 keer bekeken

Begin

26-05-2024 om 11:00

Einde

26-05-2024 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De War, Heiligenbergerweg 34

VOL. Deze workshop is vol. We kunnen je wel op de wachtlijst zetten. Na deze workshop weet je hoe fermentatie van voedsel werkt en ga je naar huis met je eigen potje gefermenteerd lekkers. De workshop is GRATIS.

Deze worshop is VOL. Helaas. We geven nog een lezing fermenteren, op 27 mei om 20.00 uur in Huis Miereveld. Wilt u liever op de wachtlijst van de workshop van 26 mei in de WAR, dan kunt u een mail sturen naar gewoonschoon@amersfoort.nl. Graag in het onderwerp van je mail 'wachtlijst worshop fermenteren' zetten. Dank je wel.

 

Maranke Spoor van Stichting Permacultuur Onderwijs verzorgt de workshop Fermenteren kun je leren. Maranke geeft een uur theorieles en een uur praktijkles over het fermenteren van voedsel. Na dit uur weet je hoe fermentatie werkt en ga je naar huis met je eigen potje gefermenteerd lekkers. Kijk ook eens op www.permawijs.nl

Locatie: De War, Heiligenbergerweg 34
Deelname: we hebben plek voor 8 personen. Deelname is gratis. 
Aanmelden: Deze workshop is VOL. Je kunt nog meedoen aan de lezing fermenteren op 27 mei om 20.00 uur in Huis Miereveld. Zie tekst hierboven.

 

Cookie-instellingen