Green Make Over is weer terug

25-01-2022
1252 keer bekeken

De Green Make Over keert zaterdag 12 februari om 16:00 uur terug op SBS6 met een gloednieuwe aflevering. De een uur durende show gaat dit keer over de Amersfoortse familie Gulik die hun energierekening drastisch wil verlagen.

Onder leiding van presentatrice Gwen Jansen, Dennis Wilt (klimaat- en weerexpert) en Bram Engberts (ambassadeur groene leefomgeving) daagt de familie Gulik uit Kattenbroek zichzelf uit door in twee dagen hun huis te verduurzamen met allerlei doe-het-zelf klussen. De warmtelekken in alle kamers worden opgespoord en aangepakt, evenals de tuin en balkons om zowel de hitte als de buien in de toekomst nog beter de baas te kunnen.

Als de familie Gulik de tweedaagse uitdaging voltooid krijgen ze een hybride warmtepomp en wordt hun droom verwezenlijkt door enorm op de gasrekening te besparen. Gaat het ze lukken? Bekijk het resultaat 12 februari SBS 6, 16.00 uur!

Je kan zelf ook veel doen om je huis groener en energiezuiniger te maken. Ook deze uitzending van Green Make Over geeft weer vele praktische tips. Tips om je energierekening te verlagen, je wooncomfort te verbeteren en milieuvriendelijker te wonen.

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen