Webinar ‘zon op bedrijfsdaken’ – bedrijven krijgen korting op een haalbaarheidsonderzoek

03-03-2022
430 keer bekeken

Om zonnepanelen op bedrijfsdaken te stimuleren, biedt de gemeente u de mogelijkheid om een haalbaarheidsonderzoek uit te voeren via energienetwerk Groendus. Op dinsdag 15 maart van 09:00 - 10:30 is er een gratis webinar over zonnepanelen op bedrijfsdaken en het haalbaarheidsonderzoek.

Ons aanbod

Gemeente Amersfoort betaalt 50% van het haalbaarheidsonderzoek. De eigenaar van het pand betaalt de overige kosten, dit komt neer op €500,- voor een volledig haalbaarheidsonderzoek en de aanvraag voor een SDE++ subsidie. Meer informatie vindt u op www.energiescanamersfoort.nl

Meer informatie: Webinar

Op dinsdag 15 maart van 09:00 - 10:30 organiseert Groendus in samenwerking met de gemeente een gratis webinar over zonnepanelen op bedrijfsdaken. Tijdens dit webinar zal Groendus toelichten hoe het proces van een haalbaarheidsonderzoek eruitziet en hoe de SDE++ subsidie werkt. Daarnaast geven zij voorbeelden van succesvolle businesscases. Ook zal netbeheerder Stedin tijdens het webinar toelichting geven op de beperkte ruimte op het elektriciteitsnetwerk (ook wel netcongestie genoemd) en hoe er mee om wordt gegaan. 

Heeft u nu al vragen of opmerkingen, of wilt u uzelf alvast aanmelden voor het webinar op 15 maart? Neem gerust contact op met Melissa Mackaaij, Projectmanager verduurzamen bedrijven en bedrijventerreinen bij gemeente Amersfoort.

U kunt een mail sturen naar wem.mackaaij@amersfoort.nl 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen